Työllisyyspalveluiden ja oppilaitosten yhteinen infotilaisuus järjestetään tiistaina 22.5.2018 klo 8.15-10.00 Tredun Åkerlundinkadun toimipisteen auditoriossa 0-kerroksessa (Åkerlundinkatu 8, Tampere).

Tilaisuudessa kuullaan muun muassa eri toimijoiden palveluista, tarjonnasta ja toimintamalleista (erityisen tuen näkökulma). Tarkempina teemoina ovat esimerkiksi nivelvaiheisiin, tiedonsiirtoon sekä yhteystahoihin liittyvät tiedot.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti oppilaitosten ja työllisyyspalveluiden toimijoille.

 

KUTSU

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä (linkki löytyy myös kutsusta):
http://www.bit.ly/Info220518​

Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen (PAEK) ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön (KVPS) luotsaama verkosto järjestää työnantajille suunnatun aamiaistilaisuuden tiistaina 8.5.2018 klo 7.30-9.30 Tredun Santalahdentien toimipisteessä. Tilaisuudessa kuullaan työnantajien kertomina onnistuneita kokemuksia erityistä tukea tarvitsevien työllistämisestä. Lisäksi tilaisuudessa kerrotaan työllistämiseen tarjolla olevista tukimuodoista sekä ammatillisen koulutuksen reformista (erityisen tuen näkökulma). Tilaisuudessa luovutetaan myös Vuoden työnantaja 2017 -palkinto. 
 
 

Vuoden työnantaja 2017 -kilpailuun etsitään työnantajia, jotka ovat toimineet luovasti, vastuullisesti ja ennakkoluulottomasti sekä toiminnallaan edistäneet erityistä tukea tarvitsevien työllistymistä. 

Kilpailun ESITE

 

Ehdokkaan voit ilmoittaa alla olevan linkin kautta 15.4. mennessä:

http://bit.do/vuodentyonantaja2017

 

Vuoden työnantajan 2017 valitsee Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen (PAEK) ohjausryhmä.

Mind Your Business- työpaja (16-29v) järjestetään perjantaina
20.4.18 klo 10- 14 paikassa Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13, Tampere). Tarjolla on tietoa ja tukea mielenterveyteen, päihteisiin, kiusaamiseen ja hyvinvointiin liittyen. Paikalla on järjestöjä sekä kaupungin toimijoita.

OHJELMA

Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen (PAEK) koordinoima Opinto-ohjaajien ja erityisopettajien yhteistapaaminen järjestetään perjantaina 20.4.2018 klo 12.30-15.30 Tredun Hepolamminkadun toimipisteen auditoriossa (Hepolamminkatu 10, Tampere). Ilmoittautuminen tilaisuuteen on avoinna 13.4. asti.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Pirkanmaan alueen opinto-ohjaajat ja erityis(luokan)opettajat sekä perusopetuksesta että toiselta asteelta sekä kaikki tilaisuuden teemoista kiinnostuneet. 

 

Tilaisuuden OHJELMA

ILMOITTAUTUMISLINKKI