upper_left

Tapahtumakalenteri

lokakuu 2014
M T K T P L S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Aitoon koulutuskeskus

Aitoon koulutuskeskus, www.aikk.fi, on ammatillinen erityisoppilaitos Pirkanmaalla. Se järjestää ammatillista peruskoulutusta sekä valmentavaa ja kuntouttavaa opetusta ja ohjausta. Oppilaitos on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Toiminnan lähtökohtana ovat opiskelijoiden yksilölliset tarpeet ja mahdollisuudet. Toimintaympäristön esteettömyys, kaunis luonto ja moniammatillinen henkilöstö edesauttavat nuorten kasvua aikuisuuteen.

Oppilaitoksen päätoimipaikka sijaitsee Pälkäneellä ja se on sisäoppilaitos. Asumismahdollisuudet vaihtelevat runsaan tuen yksiköistä itsenäisempään asumiseen. Asuntolassa on yövalvonta. Asuntola tarjoaa monia harrastusmahdollisuuksia. Pälkäneen lisäksi koululla on sivutoimipisteet Ylöjärvellä ja Tampereella. Opiskelijoita oppilaitoksessa on yhteensä noin 95.

 

Koulutustarjonta Pälkäneellä, Tulikalliontie 54

Amis-ryhmä

erityisopettaja Saija Nurmi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Amis-ryhmän opinnoissa painotetaan itsenäistymistä ja ammatillisissa opinnoissa tarvittavien valmiuksien vahvistumista. Tutustutaan eri ammattialoihin koulutus- ja työkokeiluissa. Tavoitteena on löytää mieleinen, omille taidoille ja vahvuuksille parhaiten sopiva koulutusala.

 

Aval-ryhmä

erityisopettaja Paula Lumio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aval-ryhmän opinnoissa painotetaan omanelämän hallintaa ja arkielämäntaitojen vahvistamista. Tutustutaan eri ammattialoihin koulutus- ja työkokeiluissa. Tavoitteena on löytää oma ura joko ammatillisten tai työhön ja itsenäiseen elämään valmentavien opintojen jälkeen.

 

Koulutustarjonta Tampereella, Säästäjänkatu 3

Avak-ryhmä

opettaja Sanna Lehvonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avak-ryhmän opinnoissa painotetaan oman elämän hallintaa ja yhteiskunnallisia valmiuksia. Tutustutaan ammattialoihin, käydään koulutus- ja työkokeiluissa. Tavoitteena on löytää oma ura joko ammatillisten tai työhön ja itsenäiseen elämään valmentavien opintojen jälkeen. Opinnoissa on mahdollista painottaa hoiva-alaa.

 

Hakeminen:

Opiskelijat valitaan pääsääntöisesti tutustumisten ja haastattelujen perusteella. Hakemus laaditaan joko vapaamuotoisesti tai hakulomakkeelle.